Жена почина след взрив на бензиностанция в Добрич

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 15 September 2019 09:26 >
Жена почина след взрив на бензиностанция в Добрич
Източник: Про Нюз Добрич
Възрастна жена е починала след взрив на бензиностанция снощи в Добрич, предаде БНР. Сайтът Про Нюз Добрич съобщава, че става въпрос за обект от веригата VM Petroleum на варненският бизнесмен и политик Веселин Марешки. Уточнява се, че около 20 ч. метанова бутилка на автомобил е избухнала по време на зареждането. В този момент в автомобила е имало две жени -майса и дъжеря, които след инцидента са откарани в спешното отделение на многопрофилната болница в Добрич.

Лекарите не са успели да спасят по-възрастната от тях, която е била с тежки рани и изгаряния. Другата жена е с черепно-мозъчни травми без опасност за живота.

Про Нюз Добрич пише, че колата, която е таксиметров автомобил, е била управлявана от по-младата жена. При постъпването в Спешно отделение двете жени са били с амнезия, младата е успяла само да обясни, че майка й, която е на 67 години, е седяла на задната седалка.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ