Марешки: Всички партии в България имат нужда от хора като Цветанов

Лидерът на "Воля" ще се кандидатира за кмет на София

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 27 June 2019 10:19 >
Марешки: Всички партии в България имат нужда от хора като Цветанов
Източник: БТА
"Мисля да се кандидатирам за кмет на София на предстоящите местни избори", заяви пред "Тази сутрин" по bTV лидерът на "Воля" Веселин Марешки. Той аргументира решението си, с това, че "става интересно" - Мая Манолова, Слави Трифонов, Волен Сидеров също са сред спряганите имена за кандидати за поста.

Марешки каза още, че се е записал на курсове как да се печели циганската любов. "Не как се купуват цигански гласове, а как да направиш така, че циганите да те харесват, защото някои от конкурентите ми циганите ги изпратиха в парламента, заяви Веселин Марешки и уточни, че се е записал в централата на ВМРО и е лично под ръководството на Красимир Каракачанов.

Отвращението от политическата система и неразбирането на смисъла на европейските избори направи така че 1,5 млн. избиратели не излязоха да гласуват, а на нас не ни достигаха около 30 000 гласа, обясни още Веселин Марешки, който даде и още едно обяснение за това, че "Воля" не изпрати представител в европарламента:

"Българите не можаха да разберат, че аз като най-популярно лице във "Воля" бях водач на листата, но иначе щях да си остана в България. Те показаха, че ме искат тук".

Запитан колко струва издръжката на една политическа партия, лидерът на "Воля" посочи, че неговата субсидия е около милион и нещо. Той обаче ще я даде цялата, ако с това може да оправи живота на българите.

"Колко време отделяме за тези 2-3 милиона (надвзетите субсидии - бел.ред.), а милиардите остават настрани. Някой много умело борави с неща, които хората разбират по-лесно", обясни Марешки. Според него тези 2 милиона нямало да повлияят на живота на българите чак толкова, колкото се спекулира в медиите.

"Прав е Цветанов да чувства, че това е несправедливо", заяви Марешки, според когото бившият втори в ГЕРБ се е доказал като организатор. Политикът не отрече в прав текст, че той самият да е канил Цветанов в партията си, уточнявайки, че той би бил гръбнакът на организационната работа на всяка политическа формация.

"Считаме, че ни трябват даже няколко такива човека", призна лидерът на "Воля".
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ