ВУЗФ разкрива магистърска програма по дигитален маркетинг

Магистратурата позволява всеки студент да балансира обучението с работата си по индивидуален план

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 03 October 2018 16:26 >
ВУЗФ разкрива магистърска програма по дигитален маркетинг
Нова магистърска програма по „Дигитален маркетинг“ започва „Висшето училище по застраховане и финанси“ (ВУЗФ). Тя включва комбинация от лекции на хабилитиран академичен състав и водещи специалисти от практиката. Програмата е насочена към хора с интерес към онлайн бизнес и маркетинг, които търсят възможност да придобият реални познания и умения, с които впоследствие да се реализират като експерти или предприемачи.

Магистратурата е така устроена, че всеки студент да следва индивидуален план и да балансира обучението с работата си по най-добрия възможен начин, твърди създателят на програмата Бисер Райнов, преподавател в университета. С тази идея е съобразен и приемът, който предвижда максимум 20 души. Друга специфика е, че студентите още в началото на курса споделят професионалните си цели, за чието постигане им се помага в течение на обучението.

“За 15-те ми години опит като университетски преподавател никога досега не съм бил толкова ентусиазиран за магистърска програма. Причината е, че намерихме работещ механизъм студентите да постигат реални резултати. Този механизъм вече е проверен в практиката и доказано работи”, коментира Бисер Райнов.

Той допълва, че магистратурата цели да предложи правилно отношение между практически и теоретични познания, така че завършилите я не просто да разполагат с базова компетентност, която да ги превърне в качествени служители, но ще имат визия за разработване на собствени проекти и работа като консултанти по дигитален маркетинг. И
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ