Леонардо ди Каприо получи сребърен ”Оскар” от Якутия

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 16 March 2016 05:49 >
Леонардо ди Каприо получи сребърен ”Оскар” от Якутия

Сребърната статуетка, направена в Якутия по аналогия с “Оскар”, вече е връчена на актьора Леонардо ди Каприо. Това съобщи пред агенция Регнум авторката на идеята Татяна Егорова. Тя отбеляза, че подаръкът е занесен в Лос Анджелис.

“Всички медии и цялата република с нетърпение очакват неговото изказване относно статуетката. Но може би той няма да реагира поради различни причини. Обаче ние знаем, че тя е у него и този факт ни радва”, уточни Егорова.

Тя добави, че феновете на актьора ще се отнесат с разбиране към реакцията на Леонардо относно подаръка и няма да променят отношението си към него. Жителите на Якутия се интересуват дали актьорът е получил статуетката и го молят да публикува своя снимка със сребърния “Оскар”.

В деня на връчването на “Оскарите” в САЩ (на 28 февруари) статуетката от Якутия вече бе направена. Наградата е изготвена от ювелира Руслан Неустроев. Размерите на подаръка са същите, както на истинския “Оскар”. Скъпоценният метал за статуетката е събран от всички краища на Якутия. В резултат майсторът разполагаше с почти 1,5 килограма сребро и три грама злато.

Леонардо ди Каприо получи “Оскар” за най-добра мъжка роля във филма “Завръщането”. Преди това той бе номиниран за наградата пет пъти. 

Жители на Якутия събраха 1,5 кг сребро, за да направят ”Оскар” за Ди Каприо Леонардо ди Каприо спечели дългоочаквания ”Оскар” [видео]
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ