Ди Каприо е платил $95 хил. за екскурзия до Монголия

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 14 February 2016 04:20 >
Ди Каприо е платил $95 хил. за екскурзия до Монголия

Номинираният шест пъти за наградата „Оскар“ Леонардо ди Каприо е платил 95 хил. долара, за да отпътува на експедиция в Монголия под ръководството на шведския пътешественик и изследовател Йохан Ърнст Нилсън, пише сайтът „Российкая газета“.

Списание „Пийпъл“ съобщава, че това пътешествие е било предложено на благотворителния търг amfAR  в Ню Йорк, а всички събрани средства ще се използват от Американската фондация за изследване на СПИН.

По данни на изданието наддаването е било „настойчиво, но без притискане“ и Лео лесно е изпреварил конкурентите си (които, подозира се, не са се старали особено).

Освен пътуването до Монголия, на търга е била предложена и картина на Анди Уорхол, снимка на Елизабет Тейлър, направена от Тимъти Уайт и други колекционерски предмети.

„Като член на Академията нямам право предварително да одобрявам някой от кандидатите за „Оскар“, защото това е добър шанс да изгубя правото си на глас. Но въпреки това ще кажа: Лео ди Каприо в „Завръщането“ е просто изумителен“, е казал Харви Уейнстейн, основател на компанията Miramax Films.

Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ