Предлагат на принц Хари участие в сериала ”Игра на тронове”

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 11 May 2015 07:12 >
Предлагат на принц Хари участие в сериала ”Игра на тронове”

Принц Хари, който след раждането на племенницата си принцеса Шарлот - второто отроче на херцозите на Кембридж, вече е пети поред за наследяване на британския престол, е получил предложение за камео роля в телевизионния сериал "Игра на тронове", пише в. "Дейли стар".

По-малкият син на престолонаследника принц Чарлз преди е споделял, че е голям почитател на хитовата поредица на телевизия HBO, припомня изданието.

НВО отваря ресторант ”Игра на тронове” Индия ще снима своя версия на ”Игра на тронове” Книгите са мъртви: вече имаме ”Викинги” и ”Игра на тронове” Откриха тайната на валирианската стомана за мечовете от ”Игра на тронове” [видео] Ето защо изтекоха епизодите на "Игра на тронове"

"Принц Хари получи предложение за камео роля в шестия сезон на "Игра на тронове", снимките за който ще започнат през лятото в Северна Ирландия. За момента той все още не е взел решение, но офертата е в сила", казва за вестника неназован източник, запознат с телевизионния проект.

Според източника продуцентите "отчаяно" се надяват принц Хари да приеме предложението, тъй като евентуалното му участие е "златна възможност" за сериала "Игра на тронове".

Принц Хари тържествено приключи мисията си в австралийската армия Принц Хари напуска армията Ема Уотсън опроверга информацията за връзка с принц Хари по феминистки Принц Хари заяви, че мрази Twitter
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ