Романсът на века: Принц Хари е влюбен в Ема Уотсън

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 19 February 2015 12:22 >
Романсът на века: Принц Хари е влюбен в Ема Уотсън

Принц Хари – същия Хенри Чарлз Албърт Дейвид Маунтбетън-Уиндзор, се влюби в Хърмаяни Грейнджър от „Хари Потър“, иначе казано актрисата Ема Уотсън. Както съобщи изданието Woman’s Day, принцът и изпратил имейл с покана за среща. Тя не отказала, и явно така е започнал „романсът на века“.

Ема е 6 години по-млада от Хари (който скоро навърши тридесет). Тази годината и двамата претърпяха неуспехи в личния живот. Принцът през май приключи отношенията си със своята годеница Кресида Бонас, макар цяла Британия да говореше за наближаваща сватба и обсъждаше как ще се проведе тя. Ема през ноември се раздели с ръгбиста Матю Джени – отношенията им не издържаха на сложния график на снимки на актрисата.

И така Хари изпратил на Ема електронно писмо, канейки я на среща. Уотсън се съгласила. На срещата присъствали нейни дванадесет приятели – очевидно е ставало въпрос за парти. „Той е влюбен до уши“, разказва за първата им среща един от приятелите на Ема.

Ема е доста добра партия за принца. Първо, тя е богата – влезе в Книгата на Гинес като една от най-високоплатените актриси. Второ, красива е: работи и като модел, представлява най-престижните модни къщи. Трето, тя е посланик на добра воля на ООН и се занимава с благотворителност.

Проблема може да бъде само в Хари, който е известен със шумните скандали в живота си.

Впрочем, като че ли с годините характерът на четвъртия по ред британски престолонаследник омеква: за негов пример служи брака на брат му Уилям с Кейт Мидълтън. Двойката очаква второто си дете. За момичето родителите избраха името на майката на Уилям и Хари. Така на света ще се появи нова принцеса Даяна.

Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ