Член на британското кралско семейство ще участва в риалити шоу

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 06 December 2014 09:13 >
Член на британското кралско семейство ще участва в риалити шоу

Британската кралица Елизабет II даде съгласието си член от кралското семейство да участва в телевизионно риалити. Вестник Sun съобщи, че съпругът на внучката ѝ (бившият ръгбист от английския отбор Майкъл Тиндъл) е подписал договор за участието си в предаването The Jump по британския телевизионен канал Channel 4.

„По време на предаването участниците ще трябва да направят ски скок, - уточнява изданието. – Стана ясно, че съпругът на Зара Филипс потвърдил участието си, след като разбрал мнението на Елизабет II“.

„Майкъл е напълно самостоятелен, но той е към кралското семейство и трябва да внимава с действията си, - отбеляза източник от Бъкингамския дворец. – Ще бъде забавно да направиш ски скок, обаче съществува риск, че това може да изглежда глупаво“. Но, както беше съобщено, Елизабет II се отнася положително към това, че неин роднина ще направи ски скок. Никога досега член на кралското семейство не се е снимал в риалити шоу.

   

36-годишният Тиндъл ще участва във второто излъчване на предаването The Jump. Първото излъчване стана популярно сред британските зрители. Ръководството на канала се надяват, че присъствието на представител от кралското семейство ще увеличи аудиторията.

Зара Филипс, която професионално се занимава с конен спорт, и Майкъл Тиндъл се запознаха през 2003 г. в Австралия по време на финала на Световната купа по ръгби. След осем години те сключиха брак.

Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ