Борисов: Не водя война – аз правя заводи, пътища, суперкомпютри

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 03 July 2020 13:15 >
Борисов: Не водя война – аз правя заводи, пътища, суперкомпютри
„Не водя война – аз правя заводи, пътища, суперкомпютри”. Това заяви премиерът Бойко Борисов в Пазарджик, цитиран от БГНЕС. Премиерът Борисов коментира твърденията на обвиняемия бизнесмен Пламен Бобоков, че двамата са комуникирали: „От сутрин до вечер всеки се оправдава с мен. А аз никога не съм крил, че познавам целия бизнес”.

Министър-председателят не вижда нищо укоримо в това да помага на бизнеса.

„Помагал съм на Бобоков, водил съм го в Румъния, Турция, Узбекистан. Той е български инвеститор в чужбина и това е нормално. Няма нищо укоримо. Нали, за да открие завод в Румъния, трябва да се отиде там, да се говори и с техния премиер?“, каза Борисов.

Той заяви, че не е момиче, за да си пазя SMS-ите с години.

„Явно някои, които се имат за мъже, са далеч от мъжете и си пазят съобщенията, за да ги показват после”, коментира още премиерът и добави, че подобни теми „само ни отдалечава от големите цели”.

Важното е, че в условия на пандемия днес се открива нов завод с 1000 работника, заяви премиерът Бойко Борисов в Пазарджик преди официалното откриване на нова логистично- производствена база на фирма " Ариете".

Пред журналисти Борисов коментира, че мярката 60/40 не може да работи безкрайно, но, по думите му, тя е в помощ на бизнеса. Вместо да се нападаме, трябва да се концентрираме върху работата, каза още премиерът.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ