Българска иновация в помощ на хотелиерите

Системата VKEE минимизира докосването на повърхности в помещенията

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 23 June 2020 18:59 >
Българска иновация в помощ на хотелиерите
Източник: Лигна груп
Ключът VKEE служи и като персонална "дръжка" за всички мебели в хотелската стая
Българската фирма "Лигна Груп" разработи технологията VKEE – персонален ключ, който гостите могат да използват за да отключват хотелската си стая и да боравят с всички елементи в хотелското помещение без директен контакт, съобщи компанията. Иновативното решение ще помогне на хотелиерския бизнес да се справи с предизвикателствата, които световната епидемия от коронавирус поставя пред индустрията. Целта на VKEE е да ограничи до минимум нуждата от докосване на повърхности в хотелските помещения, които могат да бъдат основен начин за разпространение на коронавирус. 

Технологията дава възможност и за дистанционно чекиране. Ключът премахва нужда от хотелските карти и служи като персонална "дръжка" за всички мебели в стаята.Едно от основните предимства на VKEE е системата за дезинфекциране с UV-C лъчи, която е приложена при чекиране, а хотелските стаи ще разполагат с кутия, която позволява лесното дезинфекциране на всякакви вещи – ключове, телефон, портфейл. Допълнение към VKEE е и пречистващата система за въздух, която използва UV-C лъчи.

Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ