Борисов: Което куче ме е залаяло, все е побесняло

Не обръщайте внимание на Цветанов и на всеки, който ви хули - злобата убива, каза премиерът пред актива на ГЕРБ в Стара Загора

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 20 June 2020 15:01 >
Борисов: Което куче ме е залаяло, все е побесняло
В отлична форма съм, за да ми е нужна подкрепа, каза премиерът Бойко Борисов Борисов в Стара Загора, където е на среща с актива на ГЕРБ.

"Което куче ме е залаяло, все е побесняло", допълни Борисов, цитиран от БГНЕС.

„Затова, мили мои, пред мен не стои въпросът да мисля, че нито съм незаменим, нито ГЕРБ не може без мен.

Виждате, че и без Цветанов може да се напълни залата - а това беше неговата роля. Затова и сега партията е демократична. Толкова години е бил до мен, аз лоша дума не съм казал, а и не искам вие да казвате. Той се срамува от нас - а до вчера заедно викахме "Победа и напред".

Пожелавам му успех на политическия проект, чувам, че все хора, работили с нас, ще са в проекта му. "Приятна игра", пожела Борисов на бившия си съпартийник.

„Ние сме градивна партия - само до днешния ден каквото сме направили - Тракия, Марица, Люлин, Хемус, тунели, ЖП-линии, зали, ако седнем на един лист да пишем, ще излезе ферман.

Сутринта минах по АМ Тракия - било е тресавище, свлачище, колоните висят на магистралата….. Сега всички колони се обличат наново и се правят - само на Тракия са пет мостови съоръжения.И паралелно с това АМ „Хемус“ върви на пълни обороти, допълни премиерът и отново се върна на казуса „Цветанов“:

„Така че не обръщайте внимание на Цветанов и на всеки, който ви хули - злобата убива. Ние имаме да построим още - защото построеното остава за 100 години напред.

Стига ми, че 100-годишната партия, която е с история, друго име, освен "Борисов", не знае - това е срам за комунистите. Това е срамота, значи са много слаби“, коментира Борисов главната опозиционна сила БСП.

„Предстоят важни неща в краткосрочен план - спорът за финансовата рамка и парите от ЕС. Влизането в банковия съюз също е много важно, всички започват от чакалнята. Банковият съюз значи по-малки лихви, и значи, че ако влезем в катаклизъм, другите ще ни помогнат“, допълни премиерът.

Преди две седмици върнахме 300 милиона към Фонда за гарантиране на банковите влогове заради дело в Лондон, съобщи още Борисов.

„Коронавирусът е нещо, с което се шегуваме, но вътрешно всички ни е страх. Надяваме се, че го няма, а той е тук“:

„Догодина ще е тежкото, за тази година все още имаме пари от миналата година, но догодина светът ще влезе в тежка криза“, смята Борисов, който допълни:

„Въобще не е преминала епидемията, няма да затваряме нищо, но трябва да свикнем да се пазим, както се пазим по пътя. Нямам увереността, че е правилно да привеждаме старите мерки, разчитам на хората да се пазят", завърши премиерът.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ