Горанов: Ако има доказателства, да ги дава и да се приключва с този панаир

Повече няма да се занимавам с тази работа, каза от своя страна Бойко Борисов по повод обвиненията на Васил Божков

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 07 June 2020 12:44 >
Горанов: Ако има доказателства, да ги дава и да се приключва с този панаир
Борисов, Горанов и Арнаудова инспектираха работата по третия лъч на метрото.
"Ама аз ако имах някакви притеснения, нямаше днес дори да си говоря с вас. Аз съм министър на финансите и той - един беззащитен български гражданин, беден, няма да отиде след това да се оплаче, а чинно ще изпълнява моите разпореждания, но ако той смята, че има доказателства, да ги дава и да се приключва с този панаир". Така министърът на финансите Владислав Горанов поредицата изявления на бизнесмена Васил Божков, който обвини него и премиерът Бойко Борисов, че са го изнудвали, за да осъществява хазартния си бизнес. Горанов заяви, че не са правени законови промени, които да облагодетелстват бизнеса на Божков.

От своя страна Бойко Борисов отрече да е пращал някого при Божков, отговоряйки на въпрос свързан с твърденията на бизнесменът, че е пращал пресаташето си Севдалина Арнаудова при него. "Защото я харесва най-вероятно. Никога не съм изпращал на никого нищо, нито съм ходил там аз, нито искам да ви влизам в играта. Повече няма да се занимавам с тази работа", каза Борисов.

Самата Арнаудова заяви, че атаката е лична, но не към нея, а към Борисов. В публикация в социалните мрежи вчера Васил Божков заяви, че Севдалина Арнаудова е посещавала офиса му в София всеки месец и призова Бойко Борисов да посочи причината за това.

Коментарите си Борисов, Горанов и Арнаудова, направиха по време на инспекция на работата по третия лъч на метрото, който предстои да бъде пуснат до няколко месеца.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ