Борисов влезе в обяснителен режим с Божков

Бизнесменът вкара в обвиненията си и ПР-а на премиера Севделина Арнаудова

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 06 June 2020 11:37 >
Борисов влезе в обяснителен режим с Божков
Източник: БТА
Бойко Борисов събира извънредно кабинета, заради изводите на Венецианската комисия.
Премиерът Бойко Борисов коментира сигнал до прокуратурата на хазартния бос Васил Божков, въпреки че преди дни беше заявил, че "не влиза в обяснителен режим с обвиняеми и не коментира техни защитни позиции". 

"Не съм получил нито стотинка от Васил Божков. От него съм получил само една пура и то в централата на ГЕРБ, когато дойде с ръководството на бТВ. Това заяви премерът Бойко Борисов в интервю за предаването "Панорама" по БНТ миналата вечер.

Вчера сайтът "Биволъ" публикува сигнал на Божков до прокуратурата, в който бизнесменът твърди, че през последните години е дал лично на Борисов и финансовия министър 60 млн. лева.

Борисов добави още и, че няма как издирван с червена бюлетина на Интерпол да харесва кабинета и че приема атаката на Божков като тези на "останалите олигарси, срещу които държавата е повела битка".

Междувременно днес Божков, който избяга в Дубай, публикува на своя фейсбук загадъчно съобщение, в което замеси и името на ПР-а и съветник на Борисов Севделина Арнаудова (името ѝ е написано погрешно "Севдалина" в поста му, бел.ред.):Арнаудова отговори на своя профил с обвинения за манипулация:

Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ