VIVACOM стартира кампания в подкрепа на хората в неравностойно положение

Потребителите на социални планове ще имат повече минути за разговори в условията на принудителна изолация

BusinessGlobal
BusinessGlobal / 20 March 2020 20:00 >
VIVACOM стартира кампания в подкрепа на хората в неравностойно положение
Източник: Shutterstock.com
VIVACOM предоставя допълнително 300 национални минути към всички социални фиксирани гласови тарифи. Бонус минутите ще бъдат прибавени към планове Инвалиди 160 и Инвалиди 300, създадени специално за хора в неравностойно положение.

Допълнителни минути се прибавят и към Ограничен план, предназначен за хора, включени в програма за социално подпомагане. Клиентите с абонаментен план VIVAFIX Special също ще получат бонуса от 300 минути.

VIVACOM предостява улесления на хората в неравностойно положение, тъй като те имат специална нужда от подкрепа в условията на принудителна изолация, предизвикана от извънредното положение.

Компанията ни отчита, че в ситуация на извънредно положение е възможно да се появят недобросъвестни хора или организации, които да се възползват от създалото се чувство на несигурност и повишено напрежение в обществото с цел лично облагодетелстване.

Потенциални телефонни измами спадат в тази категория действия, поради което VIVACOM продължава да поддържа постоянната си връзка с Национална служба "Полиция".

Компанията предоставя и безплатен достъп до повече от 145 канала на всички клиенти на сателитна телевизия и до над 230 канала за тези, използващи интерактивна телевизия. Също така осигурява безплатен достъп до 20 април до допълнителните медийни услуги от VIVACOM Видеотека - филмов пакет MAXI, Nickelodeon On Demand, Disney On Demand и поредицата Disney English с 3 сезона, от които малчуганите могат да учат английски език с любимите си Disney герои.

За клиентите на мобилен интернет VIVACOM предоставя безплатен пакет от 10 000 МВ, който може да бъде заявен през приложението МyVIVACOM, а в продължение на 1 месец до 20 април ще подарява допълнителни 2 000 МВ, валидни за използване всеки уикенд в посочения период, също заявени през мобилното приложение.
Exit

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ